T P O - Delft

Sleutel tot succes

Ontdek de sleutel tot succesvol verandermanagement en procesmanagement in het tijdperk van de Omgevingswet! TPO-Delft transformeert de complexe wereld van beleidsontwikkeling en regelgeving tot een gestroomlijnd proces dat aansluit op de visie van gemeenten en waterschappen. Met de introductie van de Omgevingswet wordt de behoefte aan effectief verandermanagement en procesmanagement alleen maar urgenter.

TPO-Delft biedt consultancy om u te begeleiden bij elke stap van die weg. Uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd bij het navigeren door de nieuwe wetgeving worden begrepen. Het belang van het verenigen van regelgeving met de bredere doelen van uw gemeente of waterschap staat voorop.

Door holistische benadering brengen we beleidsontwikkelingen en regelgeving in samenhang met uw omgevings- of watervisie. TPO-Delft gelooft in het creƫren van synergie tussen alle betrokken partijen en lagen in de organisatie om een gemeenschappelijk doel te bereiken: het bevorderen van duurzame ontwikkeling, het beschermen van het milieu, het rekening houden met klimaatverandering en het verbeteren van de leefbaarheid voor alle burgers.

De Omgevingswet vraagt om verandering waarbij het de kunst is de uitdagingen om te zetten in kansen voor groei en innovatie. Zorg dat uw organisatie klaar is voor de toekomst en in staat is om flexibel in te spelen op veranderende omstandigheden.

TPO-Delft helpt bij het navigeren door de complexe wereld van verandermanagement en procesmanagement in de context van de Omgevingswet en de benodigde ontwikkelingen van de regelgeving.

Proces- en verandermanagement
© 2024 TPO-Delft
Technische implementatie en Procesmanagement voor Omgevingsdocumenten
CONTACT

Contact

TPO-Delft

www.tpod.nl/management
info@tpod.nl

Technische implementatie en
Procesmanagement voor
Omgevingsdocumenten

TPO-Delft